אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר ירון בלסבלג, מומחה לשיקום הפה

פורום ורידים וכלי דם


ד"ר יאיר גלילי
ד"ר יאיר גלילי
ד"ר גלילי הנו מנהל המחלקה לטיפול בורידים במכון מור, מומחה לכירורגית כלי דם, בעל ניסיון ניכר ומבכירי הרופאים המובילים בישראל ובעולם בטיפולים מונחי אולטרה סאונד לבעיות ורידים, אי ספיקת ורידים וורידים בולטים ברגלים. ד"ר גלילי ביצע עד היום יותר מ 20000 (עשרים אלף!) טיפולי UGS – הזרקות מונחות אולטרה סאונד בארץ ואירופה ובכך כאמור, הינו מהרופאים המובילים הן בארץ והן מחוצה לה בתחום טיפולים זה בורידים. הוכח במחקרים רפואיים שניתוחים מסורתיים לורידים נכשלים ברוב המקרים. לעומת זאת טיפול UGS בורידים פותר את הבעיה באופן יעיל מאד ונוח בתנאי שמבוצע ע''י רופא מנוסה ומיומן. ד"ר גלילי מאמין שניתן לטפל בהצלחה מלאה כמעט בכל בעיה בורידים, כולל באלה שעברו ניתוח ורידים שנכשל וכן באלה שכבר סובלים מנפיחויות, דלקות ופצעים לא נרפאים כתוצאה באי ספיקת ורידים ברגלים. תחומי הטיפול: כירורגית כלי דם, אי ספיקת ורידים, ורידים בולטים ברגלים, דליות ברגליים, בעיות ורידים, ניתוחי ורידים, ניתוחי דליות מוכר ב- קופות חולים \ פרטי \ ביטוחים: כל קופות החולים, חברות ביטוח (לברר בעת זימון התור את גובה ההחזר), פרטי.
הודעה חשובה
פורום זה הינו פורום סגור, לכן שאלות הגולשים מתפרסמות רק אחרי אישור של מנהל הפורום.
חיפוש מתקדם
RE: די דימר גבוה
מחבר:lenderman daniala
תאריך:8/1/2008
שעה:18:42
אני בת 61גרושה+בן יחיד.ליפני שלושה שבועות פתאום הרגשתי כאבים בשוק השמאלי הרגל התנפחה .אושפזתי בבית חולים מאיר. באולטראסאונד- DVT of R. Poplitea
הבדיקות הן ביום הראשון של האישפוז D. Dimer 7642 ,-. PT.INR0,97 , LAC-SCREEN-R V V T 2,03, LAC SCREEN FSL1,56 C-REACTIV PROTEIN 6,41. הטיפול הוא קלקסן פעמים ביום נוסף קומדין.

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  די דימר גבוה    אביטל 
08/01/08 16:15
  RE: די דימר גבוה    lenderman daniala 
08/01/08 18:42
  RE: די דימר גבוה    lenderman daniala 
08/01/08 18:43
די דימר 2810 בהמטולוגיה בילינסון אמרו שזה לא שיך לקרישת דם למה זה שיך רופא הציע מיפוי ריאות מה הקשר? תודה
אני בת 61גרושה+בן יחיד.ליפני שלושה שבועות פתאום הרגשתי כאבים בשוק השמאלי הרגל התנפחה .אושפזתי בבית חולים מאיר. באולטראסאונד- DVT of R. Poplitea הבדיקות הן ביום הראשון של האישפוז D. Dimer 7642 ,-. PT.INR0,97 , LAC-SCREEN-R V V T 2,03, LAC SCREEN FSL1,56 C-REACTIV PROTEIN 6,41. הטיפול הוא קלקסן פעמים ביום נוסף קומדין.
אני בת 61גרושה+בן יחיד.ליפני שלושה שבועות פתאום הרגשתי כאבים בשוק השמאלי הרגל התנפחה .אושפזתי בבית חולים מאיר. באולטראסאונד- DVT of R. Poplitea הבדיקות הן ביום הראשון של האישפוז D. Dimer 7642 ,-. PT.INR0,97 , LAC-SCREEN-R V V T 2,03, LAC SCREEN FSL1,56 C-REACTIV PROTEIN 6,41. הטיפול הוא קלקסן פעמים ביום נוסף קומדין.
די דימר הינו תוצר פירוק של קרישי דם. כאשר הוא גבוה, לרוב אין זה אומר שיש קריש דם אולם כאשר הוא נמוך בנוכחות חשד לקריש, זה מוריד את החשד להמצאות הקריש. מטרת מיפוי הריאות היא לדעת האם נוצר שם קריש דם בעורקי הריאה בלי שהייתה לו התבטאות קלינית.

חיפוש מתקדם