די דימר גבוה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/01/2008 | 16:15 | מאת: אביטל

די דימר 2810 בהמטולוגיה בילינסון אמרו שזה לא שיך לקרישת דם למה זה שיך רופא הציע מיפוי ריאות מה הקשר? תודה

08/01/2008 | 18:42 | מאת: lenderman daniala

אני בת 61גרושה+בן יחיד.ליפני שלושה שבועות פתאום הרגשתי כאבים בשוק השמאלי הרגל התנפחה .אושפזתי בבית חולים מאיר. באולטראסאונד- DVT of R. Poplitea הבדיקות הן ביום הראשון של האישפוז D. Dimer 7642 ,-. PT.INR0,97 , LAC-SCREEN-R V V T 2,03, LAC SCREEN FSL1,56 C-REACTIV PROTEIN 6,41. הטיפול הוא קלקסן פעמים ביום נוסף קומדין.

08/01/2008 | 18:43 | מאת: lenderman daniala

אני בת 61גרושה+בן יחיד.ליפני שלושה שבועות פתאום הרגשתי כאבים בשוק השמאלי הרגל התנפחה .אושפזתי בבית חולים מאיר. באולטראסאונד- DVT of R. Poplitea הבדיקות הן ביום הראשון של האישפוז D. Dimer 7642 ,-. PT.INR0,97 , LAC-SCREEN-R V V T 2,03, LAC SCREEN FSL1,56 C-REACTIV PROTEIN 6,41. הטיפול הוא קלקסן פעמים ביום נוסף קומדין.

די דימר הינו תוצר פירוק של קרישי דם. כאשר הוא גבוה, לרוב אין זה אומר שיש קריש דם אולם כאשר הוא נמוך בנוכחות חשד לקריש, זה מוריד את החשד להמצאות הקריש. מטרת מיפוי הריאות היא לדעת האם נוצר שם קריש דם בעורקי הריאה בלי שהייתה לו התבטאות קלינית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם