ציפורניים חלשות מאוד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/11/2016 | 00:25 | מאת: דניאל רוימי

היי, בשבועיים האחרונים הציפורניים שלי נהיו חלשות והציפורן ממש דקה כמו דף נייר..אני אפילו לא מצליחה לגרד..ברגע שאני מגרדת אפילו ברגל או ביד הציפורם מתקפלת החוצה. מאז ומתמיד הן היו חלשות אך לא ברמה כל כך גבוהה...אני עובדת שנה במקום שבו אני רוב היום עם כפפות (עם אבקה) לאחר שאני מורידה אני שוטפת ידיים עם סבון (לא תמיד).. בנוסף לאחרונה עשיתי מניקור ונאמר לי שהקוסמטיקאית הורידה לי יותר מדי ממה שצריך..אך זה כבר מתחיל להדאיג אותי. מה אפשר לעשות לחיזוק? שינוי תזונתי? תודה מראש

10/11/2016 | 11:32 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, הפורום עוסק בקוסמטיקה רפואית לעור הפנים, לשאלות בנושא ציפורניים יש לפנות לפורום המתאים. בברכה שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים