מהי הדרך הטובה והנכונה ביותר להבהרת כתמים בפנים??

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/10/2016 | 16:12 | מאת: לי

שלום רב, מה שלומכם? אני בת 26, אני חצי תימנייה כך ש'זכיתי' לעור שחום,לא מאד, אך בכל זאת.. גוון העור בפנים שלי אינו אחיד, המרקם שלו לא אחיד וזה מאד מפריע לי, חוסר האחידות הזאת באה לידי ביטוי באזור הסנטר, מעט האף, המצח, ברמות משתנות, ויש לי שני כתמים בולטים יותר באזור עצמות הלחיים. הלכתי למומחית עור, היא הביאה לי רטאויט, אמרה שזה עשוי לסייע במקצת, מרחתי את המשחה, אך שמתי לב שהיא גורמת לי לאדמומיות בעור ומעט נפח, והפסקתי ליטול את התרופה. אני מאד סקפטית לגבי מומחי עור, לאחר שהייתי אצל כמה מומחים דרך 'כללית', הם בעצמם היו סקפטיים לגבי כתמי עור, ונתנו לי משחות במין טון של זה עשוי לעזור, אני עצבנית שבזבזתי כסף כדי לשלם על מומחה שלא באמת יכול לסייע. יש כל כך הרבה חברות אסתטיקה בשוק, וקוסמטיקאיות רפואיות, אני לא יודעת לאן לפנות, אני לא רוצה לבזבז סתם כסף, אין לי עודף. ואני לא רוצה לפגוע בפנים, לכן חשוב ללכת למישהו אמין עם ניסיון. מה אתם מציעים לי לעשות?, הכתמים שלי בפנים לא היסטריים, לא מאד בולטים, אך בכל זאת מאד מפריעים לי ואני בטוחה שעם הרפואה המודרנית של היום, יש להם פתרון, אשמח להכוונה נכונה ויעילה. תודה רבה.

30/10/2016 | 08:43 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, אני ממליצה על טיפול אצל קוסמטיקאית פארה רפואית שעובדת עם תכשירים פעילים בדגש על כך שיהיו איכותיים. מסתמן מדברייך שטופלת אצל רופאים ודווקא לקוסמטיקה יש היום תכשירי הבהרה עוצמתים בעלי תוצאות מוכחות. אצלי בקליניקה למטופלות עם פיגמנטציה אני מתאימה חומצה אזלאית, רטינול וחומצה לקטית, על מנת לטפל הן הכתמים שנוצרו כתוצאה מהשמש והן בכתמים שנוצרו כתוצאה משינויים הורמונליים, למרבית האוכלוסיה יש את שני הסוגים. נכון הדבר שעור כהה יובהר בפרק זמן איטי יותר מעור בהיר אך בהחלט תהיה תוצאה. בהצלחה! שלי בן דור 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים