טיפול אצל קוסמטיקאית

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/09/2016 | 22:50 | מאת: אריאל

היי אני,בן 18 ולפני חצי שנה נטלתי רואקוטן 40 מג למשך 4 חודשים. מכיוון שלא הייתי מסופק מהתוצאה הלכתי לקוסמטיקאית אתמול והיא הסבירה לי שבמצח יש לי חררה ועור מחוספס ..היא עשתה לי ניקוי פנים עמוק ..היא “פיצצה” בלוטות שומן שהיו לי לפחות ככה הרגשתי ועכשיו עור הפנים נראה גרוע מלפני הטיפול : העור אדום וישנם פצעים חדשים. האם עשיתי טעות שהלכתי לקוסמטיקאית ועשיתי טיפול זה או שכעבור כשבוע המצב ישתפר כמו שהקוסמטיקאית אמרה.. אני אובד עצות תודה מראש.

27/09/2016 | 13:31 | מאת: שלי בן-דור

הי אריאל, טיפול הפנים שעברת, ניקוי עמוק, כולל הוצאת קומודונים ומיליומים ("פצעונים"), ועשוי לגרום לאדמומיות, רגישות וקילוף לכמה ימים. הייתי ממליצה להמשיך ולשמור על תוצאות הטיפול עם תכשירים מתאימים בבית, אני מתאימה במקרים כאלה חומצה אזלאית בריכוז 20% למניעה, טיפול והאצת ריפוי סימנים וחררה אותה תארת שיש לך. מקוה שהריפוי יהיה מהיר וטוב עשית שהלכת לטיפול! בברכה שלי בן דור 09-9560060 / 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים