שקעים ועיגולים שחורים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

05/08/2016 | 15:37 | מאת: גל

שלום רב, אני בת 34 ולאחרונה הופיעו אצלי שקעים ועיגולים שחורים מתחת לעיניים. אני מעשנת המון שנים. האם העישון הוא גורם לבעיה? במידה ואפסיק, האם העור יכול להתאושש והמצב יכול להשתפר? רב תודות

18/08/2016 | 11:10 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, באופן כללי עור הפנים לרבות אזור העיניים נראים טוב יותר אל מול אורח חיים בריא, לרבות תזונה איכותית, שינה, מצב נפשי טוב וכו' אולם מושפע מאוד גם מנושא תורשה וגנטיקה, לכן לא ניתן להבטיח לך שהפסקת עישון היא זו שתגרום לעיניים להראות אחרת. אני נמנעת מלהכנס כאן לדיון כלל על נושא העישון והנזקים שלו ומקפידה להצמד לשאלתך. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים