שחורים בפנים ועוד רגיש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/07/2016 | 18:08 | מאת: אדיר

שלום.. אני בן 17 וישלי שחורים באזור האף ובין הגבות והלכתי לקוסמטקאית והיא הוציאה לי אותם ואני משתמש במה שהיא אמרה לי והם פשוט חזרו וכל תכשיר שאני משתמש רק עושה לי אדמומיות בפנים ומבליט את החצקון או לכלוך שיש לי על הפנים.... זה כבר מצב ממש רע השחורים במיוחד..

18/08/2016 | 11:06 | מאת: שלי בן-דור

הי, מתבקש לציין מה התכשירים שבהם הינך משתמש. באופן אישי במקרי אקנה לרבות קומודונים אני מתאימה למטופלים חומצה אזלאית למריחה יומיות בבית תוך מעקב רציף בקליניקה. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים