קרם לחות+ נקודות אדומות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

22/06/2016 | 08:42 | מאת: תרצה

שלום-כל קרם לחות שאני מורחת גורמת לתגובה אדמומיות +נקודות אדומות .פניתי לרופא אלרגיה בוצע בדיקות מטלית -התוצאות היות שליליות -נאמר שעור הפנים רגיש ,רגיש מאד.הוצע לי לנסות שמן זית לשבוע אחרי יומיים יצאו לי פריחה ונקודות אדומות-ניסתי קרמים-וישי,לה-ראש-קלניק הייתה תופעה זהה יצאו נקודות אדומות מה ניתן לעשות האם כדאי לקנות לחות רפואית -איזה-העור אצלי דקויבש תודה מראש-תרצה

29/06/2016 | 13:22 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, לעור פנים רגיש אני ממליצה על יעוץ מקצועי אצל קוסמטיקאית ועל הקפדה של שימוש בתכשירים שהיצרן מציין והם מיועדים לעור רגיש, תוך הקפדה על כך שאין בהם תוספים של ריח, צבע, משמרים, אלכוהול וכו'. בנושא מריחת שמן זית וי אני האופן אישי לא בעד מריחה של תכשירים שלא הוגדרו כקוסמטיים ולא עברו אישור של משרד הבריאות. בקליניקה הפרטית שלי (ברעננה) אני מתאימה במצבים כאלו תכשירים של חברת דרמלוג'יקה מסדרת "אולטרא קאלמינג" המיועדת לעור רגיש. לשאלות נוספות 054-2332000 בברכה, שלי בן דור

08/07/2016 | 09:20 | מאת: שלי בן-דור

אני ממליצה על שימוש בתכשירים לעור רגיש, דווקא לא תכשירים מהטבע אלא תכשירים שנבדקו דרמטולוגיה במעבדה. דגש על חומרים ללא תוספים כימיים של צבע, ריח ומשמרים. תנסי את חברת דרמלוג'יקה סדרת אולטרקלמינג. בברכה, שלי בן דור אחוזה 88 רעננה 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים