-מכשיר ביתי לטיפול בקמטים. - newa

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/06/2016 | 11:24 | מאת: אן

באחת מתוכניות הטלויזיה שקשורות לקוסמטיקה, רופא עור הציג מכשיר כזה שהיצרן שלו חברה ישראלית. וטוען שלמכשיר אישור fda.המכשיר מטפל בקמטים באמצעות גלי רדיו. ( לא דרסטי אבל מייצר קולגן ומחליק במידה מסוימת אותם וממצק העור- אם הבנתי נכון ). אני שוקלת לרוכשו (והיעלות תתברר יש להניח רק תוך כדי נסיון) אבל מבקשת לדעת אם קיים סיכון כלשהו בשימוש במכשיר? (בתוכנית נאמר שאסור לשימוש לבעלי קוצבים- אבל מעבר לזה האם יש חשש ממשהו?).

20/06/2016 | 16:29 | מאת: שלי בן-דור

יש לבדוק מול היצרן.

30/10/2017 | 14:12 | מאת: דורית

הי אן. האם לבסוף רכשת את המכשיר newa? האם את מרוצה?

23/03/2020 | 13:02 | מאת: אורית

בעבר עשיתי על הנושא הזה חקר, קראתי ביקורות ודיברתי עם מומחים בתחום. גלי רדיו עושה שימוש בקרינה מאוד גבוהה על מנת לחמם את רקמות העור ולהגיע לתוצאה שלך מיצוק. לפי מה שהבנתי עוד לא יודעים על נזקים בגלל שזה טכנולוגיה שלא עושים בה שימוש זמן רב. אני העדפתי לא לקחת סיכון ולעשות על עצמי ניסויים. רכשתי מכשיר הנקרא סקין קיור העושה שימוש בטכנולוגיה בטוחה יותר שנקראת אולטרסאונד. עושים בה שימוש זמן רב במכוני יופי והיא בטוחה לחלוטין לשימוש ויעילה לטיפולי פנים וגוף. אני מאוד מרוצה ממנו ויכולה להמליץ לך עליו. באופן כללי, אני ממליצה לך לבדוק היטב לפני שאת רוכשת מכשיר ולהתייעץ היטב כי זאת הוצאה לא מבוטלת.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים