טיפול בפנים לעור שהיה פעם אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/04/2016 | 07:27 | מאת: מאיה

שלום, לאחרונה דיברתי עם כמה קוסמטיקאיות , ופשוט יצאתי מבולבלת מאוד. יש לי עור שהיה בעבר אקנה, והיום הוא כן שמנוני אבל גם מאוד מתייבש. אני שוטפת פנים עם -'אקניל' בוקר וערב. ואז שמה קרם לחות של lavido לעור יבש. ויש לי גם מסיכה של דבש שאני שמה פעם בשבוע. בעבר הייתי שמה כל לילה קרם -'אדפרין' בגלל האקנה במשך הרבה שנים. מה דעתך על כזה טיפול ?

01/05/2016 | 15:07 | מאת: שלי בן-דור

שבוע טוב, ממליצה על המשך ניקוי בוקר וערב בתכשיר יעודי שמתאים לך, ציינת שאת משתמשת באקניל וזה בסדר. לחות בוקר וערב הייתי משלבת לחות של חומצות במקום תכשירי מדף. לשם כך עלייך לעבור אבחון עור אצל קוסמטיקאית פארה רפואית. אני ממליצה במצבים כאלו על חומצה לקטית וחומצה אזלאית שנותנות לחות (ח.לקטית) וגם מטפלות בסימנים שתארת ונקראים פיגמנטציה הורמונלית.(ח.אזלאית) באם יש גם כתמי שמש (פגמנטציה סולארית) הייתי מוסיפה רטינול. לשאלוןת נוספות 09-9560060 שלי בן דור רעננה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים