איך משתמשים במי פנים מטהרים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/04/2016 | 12:17 | מאת: אריאלה

שלום, איך משתמשים במי פנים מטהרים? האם צריך לנקות את הפנים עם חלב פנים לפני שימוש במי פנים מטהרים? האם צריך למרוח קרם לחות לפנים אחרי שימוש במי פנים מטהרים? תודה

01/05/2016 | 14:58 | מאת: שלי בן-דור

שבוע טוב, מי פנים יבואו אחרי חלב פנים, כיוון שקודם נמיס לכלוך שומני בעזרת חלב פנים ולאחר מכן ננקה את העור עם מי פנים (פאזה מיימית). בנימה אישית, אני מעדיפה שטיפה של הפנים עם תכשיר ניקוי יעודי מתאים לעורך על פני חלב ומי פנים... כפי שאת מתקלחת ומסבנת את גופף ולא מנקה אותו במי פנים במקום להתקלח כך גם עור הפנים. בברכה, שלי רעננה 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים