צלקות פיגמנטציה אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/04/2016 | 08:40 | מאת: יוני

סבלתי בעבר מאקנה ונשארו לי צלקות האם טיפול ברדמה רולר מומלץ ? מצאתי אתר של banish acne scars שמוכר באמריקה האם הוא בסדר ? הוא מביא ערכה של רולר + וויטמין סי שלהם זה הוויטמין Ingredients In Banish Vitamin C Serum: Glycerin, 99.9% Pure Grade L-Ascorbic (Vitamin C) acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Certified Organic Filet of Aloe Vera), hamamelis virginiana extract (made from Certified Organic Witch Hazel) Ferulic Acid, Tocopherol (Vitamin E),Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Rosehip Oil, Grapefruit Seed Extract, citric acid. אפשר להשתמש בסרוס הזה לטיפול בסימני פצעים ? ושימוש ביתי ב 0.5 אפשרי ? תודה מראש

14/04/2016 | 11:34 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, לכתמים בדרמה רולר? מדוע? דרמה רולר אני מתאימה במקרים של קמטים, חורים קלים, ואנטי אייגינג. בסימני פוסט אקנה / פיגמנטציה לאחר הופעת פצעונים אני ממליצה על טיפול בחומצות לקטית, סליצילית ואזלאית ולעיתים רטינול. איני ממליצה על רכישת קוסמטיקה באתרי אינטרנט ללא פיקוח של גורם מטפל מוסמך שעבר הכשרה לכך, עור הפנים שלנו יקר לנו. למידע נוסף 054-2332000 בברכה, שלי בן דור

14/04/2016 | 17:10 | מאת: יוני

אנימ דבר על סימני פצעים בעור מגיל 16 בערך השתמשתי בריאוקוטן בעבר ותקופה אחרי זה ברטוויט לסימנים אבל עדין העור לא אחיד אין לי ממש חורים אולי ממש בקטנה אבל יש לי סימנים אדומים כאלה שלא עברו עם השנים חשבתי שיעברו לבד

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים