התפתחות מהירה של שחורים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

24/02/2016 | 12:57 | מאת: אנסטסיה

היי שלי ,יש לי שאלה מאוד חשובה אני מטפחת את עור הפנים שלי ומקפידה על ניקיון יומי ,לא מתאפרת כל יום (רק כי אני לא אוהבת את התחושה הכבדה במשך כל היום) התחלתי ללכת לקוסמטיקאיות לפני שנתיים וכבר עברתי 4 קוסמטיקאיות כדי להחליט מי טובה בשבילי . לא משנה אצל מי הייתי לאחר חודש וחצי הפנים שלי התמלאו חזרה בשחורים כיאלו לא טיפלתי בו לעולם .זה מתסכל אותי אני לא מבינה למה העור שלי מפתח מהר שחורים לעומת חברותיי שהולכות לקוסמטיקאית פעם בחצי שנה במקרה הטוב, ועורן כמעט ללא שחורים.

25/02/2016 | 09:25 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, השאלה שלך נהדרת! אשתף אותך שגם אני בצעירותי הלכתי מדי חודש לקוסמטיקאית כיוון שהפנים התמלאו מחדש קומודונים (או בשפה היומיומית שחורים) והסיבות לכך שיש מי שצריכה (או צריך) טיפול מדי חודש לעומת כאלו שאינם צריכים ללכת לניקוי בתדירות גבוהה הן רבות ומגוונות. אציין חלק מהן: תורשה / גנטיקה תזונה לקויה שגרת טיפוח בבית אינה נכונה לחץ נפשי סיבה בריאותית למשל שחלה פוליציסטית ואולם, הקוסמטיקה העכשווית המודרנית נותנת לנו פתרונות חדשניים ומדהימים לטיפול בעור הפנים, כאן נכנסות החומצות ועיקר הטיפול הוא דווקא בבית ולא במכון הקוסמטי, שהרי מרבית הדאגה לפנים מתבצעת בבית על בסיס יומיומי. אני מאוד אוהבת לשלב במצב של ריבוי קומודונים מריחה בבית של חומצה אזלאית וחומצה סליצילית, אותן ניתן להתאים ולרכוש במכון קוסמטי בו עברה הקוסמטיקאית הכשרה פארה רפואית. קיימים סוגים שונים של החומרים שציינתי ומאחר ומדובר בחומרים פעילים חשוב שיותאמו לך בצורה מקצועית מאוד ושתקיימי קשר ישיר ורציף עם הקוסמטיקאית שלך. מקווה שעזרתי, את מוזמנת לפנות אלי בכל שאלה, בברכה, שלי בן דור 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים