אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/12/2015 | 00:40 | מאת: יסמין

שלום, בגיל 17 התחלתי לקחת גלולת כאשר המצב הפנים שלי היה מדהים כאשר הפסקתי את נטילת הגלולות ניהיה לי אקנה נוראי בפנים. נטלתי רוקוטאן חצי שנה והמצב היה מדהים 4 שנים ואז החלטתי שוב לחזור לגלולות כאשר הפסקתי שוב האקנה חזר ואני לא יודעת מה לעשות האם לקחת שוב רוקוטאן? היום אני בת 27. האם זה מטפל במקור הבעיה בכלל? הבעיה היא הורמונלית, היה לי בעיה במחזור לאחר הפסקת נטילת גלולות, קבלתי מחזור פעם בחודשיים. האם אין דרך טיפול אחרת? במקור הבעיה? אולי הומופתיה? בנוסף יש לי מין אלרגיה לאלכוהול כאשר אני שותה כמות קטנה ניהיה לי אודם בפנים והנקבוביות מתרחבות. האודם בפנים ונקודות אדומות והתרחבות של הנקבוביות ניהיות יותר חמורות כאשר אני מתעצבנת, מתביישת או כאשר חם לי. יש טיפול בזה? תודה מראש :)

16/12/2015 | 15:13 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, ממליצה ביותר לשלב טיפול בחומצה לקטית ואזלאית לאחר התייעצות ואיבחון אצל קוסמטיקאית רפואית. אשמח להיות לך לעזר במידת הצורך, אני מטפלת במקרים רבים כמו המקרה שתארת. בברכה שלי בן דור 09-9560060 או 054-2332000

17/12/2015 | 20:35 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, אני ממליצה לשלב טיפול הורמונלי דוגמת גלולות שציינת שמאוד עזרו לך עם שימוש בחומרים פעילים למריחה יומיומית לעור הפנים, למשל חומצה אזלאית. בנושא האדמומיות שתארת כהסמקה אין לכך טיפול קוסמטי. בנושא רואקוטן עלייך להתייעץ עם הרופא, אוסיף ואומר שבחודשיים הראשונים לטיפול התרופתי תתכן התפרצות אקנה וברוב המקרים חומרי תמיכה דוגמת הטיפול שהוצע מעלה חשובים מאוד במקביל. בברכה, שלי בן דור 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים