שמן קיק

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/12/2015 | 00:34 | מאת: עירית 95

שלום רב רציתי לדעת אם שפתון שאחד המרכיבים הראשונים שלו הוא זרעי שמן קיק עלול לגרום להרעלת המערכות בגוף בתווך הארוך כפי שמציין ארגון e.w.g האמריקאי לבדיקת רכיבי קוסמטיקה

16/12/2015 | 13:11 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, האם מדובר בשמן שעבר עיבוד כלשהו? אני ממליצה מאוד להשתמש בתכשירים שאושרו על ידי משרד הבריאות או על ידי מנהל המזון והתרופות האמריקאי. בברכה שלי

17/12/2015 | 19:52 | מאת: עירית 95

מדןבר על אודם של חברת איפור דר' אושקה שהמרכיב הראשון שבו הוא זרעי שמן קיק. אני יודעת שזו נחשבת לחברת איפור אורגנית אבל בכל זאת מדוע לפי ארגון environmental working group העוסק בבדיקת מוצרי קוסמטיקה הרכיב הזה מסומן כרעיל לגוף בצורה משמעותית. תודה אשמח לתשובה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים