צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/11/2015 | 19:41 | מאת: דנה

יש לי צלקות אקנה שמפריעות לי מאוד (בנוסף מידי שבוע, שבועיים ממשיכים לצאת לי פצע, שתיים) הייתי אצל רופאה שאמרה לי שטיפול בגלי רדיו יכול לעזור. מנגד, קוסמטיקאית אמרה לי שזה ממש לא יעזור לי ושיש טיפול חדש במכשיר בשם cnrg שמתאים להפחתת הצלקות. האם ידוע לך על יעילות הטיפולים השונים? אני מאןד מתלבטת.

16/11/2015 | 14:08 | מאת: שלי בן-דור

אני ממליצה על טיפול בחומרים פעילים הביתה שייתנו תוצאה טובה יותר מטיפולי מכון שכן הם יתבצעו על בסיס יומי. לפצעונים מומלצת מאוד חומצה אזלאית, יש להשתמש בתכשיר איכותי שלא יגרום לאודם וגירוי, לחומצה האזלאית יכולת ריפוי וחיטוי של הנקבוביות וחיידק האקנה בשל חדירתה לשכבה הקרנית של העור. בברכה, שלי בן דור 054-2332000 או 09-9560060 אחוזה 88 רעננה

17/12/2015 | 20:27 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, צלקות אקנה עמוקות המכונות "חטטים" הן בעלות סיכוי נמוך ביותר לריפוי מושלם. המדע רושם הטבה משמעותית בהן בעת טיפולי מיקרונידליג או מזותרפיה שהם טיפול עם מכשיר בעל מחטים קטנות ובנוסף על פילינגים רפואיים אצל קובמטיקאית פארה רפואית ושימוש בחומרים פעילים, שהן חומצות קוסמטיות, על בסיס יומי בביתך. אמליץ לך לבחון את הר"מ. בברכה שלי בן דור 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים