יובש בשקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/11/2015 | 09:31 | מאת: טלי

לאחרונה אני סובלת מאודם ויובש בשקיות מתחת לעיניים. אני משתמשת בקרם עיניים באופן קבוע. מאז שהתחילה התופעה כשאני שמה קרם עיניים זה מאוד שורף. רופא המשפחה נתן לי למרוח משחת עיניים maxitrol מתחת לעיניים, במשך שבוע, זה עזר, ולאחר הפסקת הטיפול, לאחר כמה ימים התופעה של אודם, יובש וצריבה חזרה שוב, מה עלי לעשות?

16/11/2015 | 12:13 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב הרופא נתן לך תרופה עם אנטיביוטיקה (להפחתת מרכיב חיידקי או זיהום)וסטרואידים (להפחתת האדמומיות, הנפיחות והגירוי). בתרופות מסוג זה משתמשים באופן מבוקר לכמה ימים ומפסיקים. במידה והגירוי חזר תוכלי להשתמש במשחה למספר ימים נוספים ולאחר מכן מומלץ לפעול לחיזוק העור מסביב לעיניים עם תכשירים יעודיים לכך ועם תכשירי הרגעה (עד שהאזור יתחזק). איני מפרטת כאן את סוגי התכשירים כיוון שזה לא יהיה אחראי מצידי לעשות כך מבלי שראיתי אותך והבנתי במדוייק את המצב. מקווה שעזרתי. אני לרשותך למידע נוסף שלי בן דור אחוזה 88 רעננה 09-9560060 או 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים