היי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/10/2015 | 06:01 | מאת: שירן

מה יכול לעזור לשקיות שחורות מתחת לעיניים?

17/10/2015 | 12:41 | מאת: שלי בן-דור

שירן שלום, תחילה ברשותך מספר שאלות: האם השקיות נובעות מחוסר שעות שינה או מתזונה לקויה? האם הן הופיעו לאחרונה או היו קיימות מאז ומתמיד? האם יש במשפחתך הקרובה אנשים נוספים עם כהות מתחת לעיניים? והאם הכהות מלווה גם בשקעים מתחת לעיניים? אשמח להתייחס לתשובותייך ולהשיב. בברכה שלי 09-9560060

21/10/2015 | 14:25 | מאת: שירן

תזונה לקויה לא חושבת, אני אוכלת טוב. אני ישנה בלילה אבל השינה שלי מאוד מאוד לא רציפה, קשה לי ממש להירדם וגם שנרדמת מתעוררת כל שעה שעתיים. הן קיימות בערך שנה אבל המצב החמיר לאחרונה..פתאום רואים יותר את הנימים אולי. לאחותי יש כהות מתחת לעיניים אבל היא שחומה ואני ממש בהירה לא יודעת אם זה שונה..לאמא שלי אין בכלל לאבא שלי אין שקיות אלא נפיחות אבל מתארת לעצמי שזה בא עם הגיל. אין לי שקעים, רק כהות. תודה רבה! :)

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים