עזרה!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/10/2015 | 06:50 | מאת: בר

המליצו לי כדי לעזור לשקיות שחורות לשים שקיקי תה ירוק קפואים מתחת לעיניים..בבוקר קמתי עם עיגול גדול אדום ליד האף שנראה כמו שיזוף משמש או כוויה..האם זה יכול להיות מהתה הקפוא? האם יש סיכוי שהאדמומיות לא תעבור ומה ניתן לעשות?

17/10/2015 | 12:23 | מאת: שלי בן-דור

שלום בר, לפי מה שתיארת האדמומיות תחלוף, קרח מכווץ כלי דם ולא אמור לגרום לכתם פרמננטי (גם אם הוא בצורת שקיק תה ירוק). האם קיימות תופעות לוואי נוספות? רגישות כלשהי לתה ירוק? בברכה שלי 09-9560050

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים