שלום! :)

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/10/2015 | 18:11 | מאת: דניאל

יש לי וריד עדין בפנים ומעט נימים מתחת לעיניים. קראתי על משחות שמבטיחות שטובות לבעיות האלו המכילות בתוכן צמחים ושמנים כגון הממליס ויטמין k ארניקה ועוד. האם באמת משחות כאלו יכולות לפתור את הבעיה וכדאי לנסות או שזה אבוד מראש ואין פיתרון טבעי לוריד או נים?(יש לציין שהם לא מאוד בולטים ולא כלפי חוץ אלא רק רואים את הצבע)

17/10/2015 | 12:44 | מאת: שלי בן-דור

שלום, ורידים ונימים בפנים אינם נעלמים עם טיפול חיצוני של תכשירים מאחר והם עמוקים יותר מפעילות השטח החיצונית של תכשירים לסוגיהם. תוכלי להתייעץ עם מומחה לכלי דם על פעולה עמוקה יותר. בברכה, שלי 09-9560060

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים