שלום

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/09/2015 | 14:44 | מאת: מאי

האם יש דרך לטפל במעט נימים מתחת לעיניים? הבנתי שיש משחות ודברים שיכולים לעזור לכיווצם..האם זה באמת אפשרי או ברגע שיש קצת אי אפשר להיפטר מהן? הם לא מאוד בולטים אבל הם יצאו לי באופן די פתאומי וזה ממש מפריע לי.. תודה:)

29/09/2015 | 14:00 | מאת: שלי בן-דור

שחום רב, אני מציעה להתייעץ עם רופא שעוסק בכלי דם, אין משחות או קרמים שנותני מענה מלא לנושא העלמת נימים מתחת לעיניים, משחות וקרמים מטפלים במעטפת החיצונית של העור ונימים נמצאים בשכבות הפנימיות של העור. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים