ביאפין לעור יבש

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/08/2015 | 01:57 | מאת: ניצה

שלום רב, עור הפנים שלי יבש באופן תמידי ומצאתי ששימוש במשחת ביאפין עוזרת מאוד. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במשחה זו כקרם לחות יומיומי? האם יש נזק לעור הפנים בשימוש ממושך? תודה מראש, ניצה

09/08/2015 | 22:33 | מאת: שלי בן-דור

ניצה שלום, ביאפין הוא תכשיר רפואי ואינו פתרון ליובש בעור, על אחת כמה וכמה שלא לטווח ארוך. אני ממליצה מאוד על שימוש בחומצה לקטית על בסיס דו יומי ומעליה ניתן להוסיף קרם לחות או הזנה. בברכה, שלי בן דור למידע נוסף 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים