נקודות שמנוניות מתחת לעינים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/07/2015 | 13:46 | מאת: לירון

שלום אני בת 38 יש לי בשנתיים-שלוש הטחרונות כמו נקודות שומן בעפעפיים התחתונים זה מתרבה עם הזמן - יש אפשאות להסיר אותן אצל קוסמטיראית או שסה רק רופא עור? ממה זה נובע?

16/07/2015 | 19:41 | מאת: שלי בן-דור

שלום, נקודות אלו נקראות מיליומים והן יטופלו אצל קוסמטיקאית, היא תנקז אותן בעדינות עם מחט זעירה ייעודית לכך. בנושא הופעתן ומניעתן - מדובר בתהליכים פנימים של העור, תמיד יועיל לשמור על הגיינה של ניקיון הפנים על בסיס יומי וחומרים בהתאמה אישית לעור הפנים הספציפי שלך. למידע נוסף 054-2332000 בברכה שלי

19/09/2016 | 22:41 | מאת: דודו

שלום, 1. האם כל קוסמטיקאית יכולה לעשות זאת או צריכה הכשרה מיוחדת לכך? 2. האם יש טיפול רפואי מונע היווצרות נקודות לבנות נוספות? אודה לתשובתכם

19/05/2017 | 17:59 | מאת: סיון

גם לי יש את אותם נקודות אך הן אינן לבנות הן בצבע העור שלי...לאחרונה זה התרחב גם לאזור הכתפיים. הייתי אצל קוסמטיקטית והיא אמרה שזה לא דבר שניתן לטפל אצלה. מה עושים... ?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים