עור הפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/07/2015 | 20:06 | מאת: אולה

שלום מקווה שתעזרו לי אני לפני שבוע שמתי חומר להסרת נקודות חן על המצח אולי זה סולקודרם אבל לא בטוחה וזה שרפלי את העור. הרופא נתן לי אפלומצין פעמיים ביום למשך חודש. אין לי כאב וכלום אבל הבעיה שהמקום לא אסטטי בכלל והוא בצבע אדום מה אפשר לעשות כדי להעלים את הצבע הזה? יש לי ביאפין גם האם אפשר להשתמש בה תודה?

16/07/2015 | 19:35 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, באם מדובר ביובש או גרוי מקומי יתכן שביאפין יקל וירגיע אולם אם מדובר באדמומיות של סימנים נקודתיים ביאפין לא יעזור. בשני המקרים יתכן וחומצה לקטית 10% תביא לשיפור של העור. כדאי להתייעץ עם הקוסמטקאית שלך. בברכה, שלי למידע נוסף 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים