שאלה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/06/2015 | 19:31 | מאת: דנית

האם יש פיתרון לנשירה בגבות? אני חושבת שיש לי סבוריאה בגבות(יש טיפה קשקשים בקרקפת בגבות)..האם אחרי הטיפול השיער בגבות חוזר לעצמו וצומח והאם נשירה כזאת יכולה לגרום לקרחות בגבה? כרגע נשירה של בערך 2 שיערות ביום בגבה..בנוסף מה הטיפול המומלץ והאם זה טיפול שאורך זמן?

23/06/2015 | 09:59 | מאת: שלי בן-דור

במקרים דומים אני נוהגת לאבחן ובמידה וזו סבוראה להתאים טיפול עם חומצות אלפא ובתא ואז הנשירה לעיתים משתנה לטובה, קשה להבטיח או לדעת מראש אבל שווה לך לבדוק ואולי לנסות. בברכה, שלי (054-2332000 לייעוץ נוסף)

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים