קמטים בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/06/2015 | 12:30 | מאת: שרון

שלום רב, אני מבקשת לדעת מהו הטיפול האפקטיבי ביותר לטיפול בקמטי הבעה במצח ובלחיים. אני בת 45. תודה

23/06/2015 | 09:41 | מאת: שלי בן-דור

שלום שרון, הטיפול האפקטיבי ביותר לטיפול בקמטי הבעה הוא הזרקת חומרי מילויאצל רופא שזו הכשרתו. חומר מילוי למצח הוא בוטוקס וללחיים חומצה הילארונית. חשוב שתבדקי שהחומרים בהם משתמש הרופא מאושרים ע"י ה FDA (מינהל המזון והתרופות האמריקאי) ושמדובר בחומר טהור (ולא בחומר מהול בסאליין). יום יפה, שלי (054-2332000 להתייעצות נוספת)

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים