טיפול בקלואיד

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/05/2015 | 23:21 | מאת: רוני

שלום רב,אני בת 25 וסובלת מקלואידים בגב ובבית חזה מגיל 16 בערך,הבעיה שלי שאני באמת כבר אובדת עצות עם הטיפול,הלכתי כבר לפלסטיקאי והתחלתי טיפול בהזרקות סטרואידים ולא משנה כמה אני עושה הצלקות רק הולכות ומחמירות ונראות אפילו יותר רע,הגוף שלי רק מפתח עוד כאלה בגב.שמעתי שדם המכבים עושה פלאים לטיפול בצלקות חדשות וחידוש רקמות? מה ההמלצה שלך בשבילי?והאם באמת כל התרכובות האתריים באמת מסייעים? במידה וכן איך עדיף לי להשתמש(להשאיר את האזורים חשופים/לעסות)ובאיזה תדירות? תודה רבה מראש!!!

17/06/2015 | 13:17 | מאת: שלי בן-דור

רוני שלום, הזרקת סטרואידים לקלואידים אוכלת את הריקמה העודפת אך משאירה חורים, המלצתי ללכת לפלסטיקאי שמזריק בכמויות קטנות. בנוסף, על אזורים נגועים חדשים אני ממליצה למרוח רטין רפואי נגזרת של Adapalene שדורשת מרשם רופא משפחה או רופא עור. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים