פצעים לאחר שעווה/גילוח+פצעים עקשניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/05/2015 | 15:44 | מאת: אלי

שלום רב, אני מחפש כבר כמה שנים טיפול למצבים שיש לי וכל מה שניסיתי אינו עוזר או עוזר זמנית. יש לי בעיה חמורה של עור רגיש, כך שכל גילוח מייצר פצעים לא נעימים למראה. לפעמים הפצעים האלה נשארים לזמן רב מאוד ולפעמים הם כבר לא בולטים מעל העור אלא כאילו טבועים בעור בצבע אדום. יש לי גם בעיה של שערות שצומחות פנימה ואת זה פתרתי בעזרת תכשיר שקניתי מארה"ב שנקרא " tend skin" . הוא ממש עוזר לזה אך לפצעים עצמם פחות. אני עושה לייזר בחזה ובטן וכל הזמן יש לי פצעים שם וגם עקשניים ביותר, שכמו שציינתי, אפילו אחרי שנעלמים עדיין מופיעים ככתמים אדומים. זה קורה לי גם בגילוח בפנים ובמקומות אחרים. מאוד אשמח לעזרתכם כי אני כבר מתייאש..מיותר לומר שזה פוגע לי בהרבה תחומים בחיים.

17/06/2015 | 13:29 | מאת: שלי בן-דור

אלי שלום, ניתן לטפל בצורה טובה ומוצלחת מאוד בעור רגיש שנוטה לפתח פצעונים וסימנים בעזרת שילוב של פילינג המסה בריכוזים גבוהים אותו מבצעים אצל אנשי מקצוע שעברו הכשרה לכך, על פי רוב מדובר בסידרה של 6 טיפולים אחת לשבועיים ובמקביל יש להשתמש בבית בתכשירים פעילים, אני אישית מצאתי את התוצאות הטובות ביותר בשילוב של חומצה לקטית וחומצה אזלאית. כמו כן עליך להגן על העור מפני השמש במשנה זהירות בשל החשש שעור רגיש כמו שלך יפתח פיגמנטציה. להרחבה נוספת - 054-2332000 שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים