אדמומיות בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/05/2015 | 20:10 | מאת: ניר

שלום אני סובל מזה כמה שנים באדמומוית בפנים ניסתי משחות וכדורים (ראקוטן) זה עזר אבל לא העביר את זה . לא מזמן עברתי ביופסיה שהתשובה שלה הייתה sebaceous hyperplasia אשמח לדעת אם את יכלv לעזור ולתת פיתרון

17/06/2015 | 13:11 | מאת: שלי בן-דור

ניר שלום, אדמומיות בפנים על פי רוב אינה נעלמת אך חשוב להשתמש בתכשירים פעילים שמרגיעים את העור על בסיס יומיומי, כגון חומצה לקטית. התכשירים הפעילים ירככו וישמרו על איכות העור אך לא ירגיזו עור רגיש כשלך. להרחבה נוספת במידת הצורך 054-2332000 שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים