פיגמנטציה עקב דלקת?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

05/05/2015 | 15:45 | מאת: אלינור

שלום מיכל, בת 40, וכרגע סובלת מדלקת בלוטות החלב ומטופלת בקורטיזון. תמיד היתה לי אקנה קלה עם מעט אדמומיות בימים מסוימים בחודש אבל לא היו לי כתמים או דלקות שורפות. עכשיו יש לי שני כתמים חומים על הלחיים שנראים בבירור. זה מאוד מפריע לי אסתטית. איזה טיפול תוכלי להציע לי כדי להעלימם? תודה.

07/05/2015 | 18:52 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, כדאי שתתייעצי עם הרופא לגבי החמרה תוך כדי לקיחת הקורטיזון. מעבר לזה כדי לתת לך טיפול נאות עלייך לעבור אבחון. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים