שלום

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/04/2015 | 23:41 | מאת: כל

שלום רב יש לי נקבוביות קצת רחבות- נוטות לצבע כהה, כשלחצתי על חלק יצא לבן (נקודה שחורה) אבל חלק יצא רק מים.. זה נראה כמו חורים קצת. מה עושים? במידה וצריך לנקות- קודם כל מחלק מהנקבוביות כמו שאמרתי, לא יוצא כלום.. ואני מעדיפה לא ללחוץ הרבה כי זה מרחיב אותם עוד יותר.. הבנתי שאולי צריך מסיכת כיווץ נקבוביות אבל לשים מתי? בלי ללחוץ עליהן?

07/05/2015 | 17:57 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב, לא צריך ללחוץ יש לטפל. יש חומרים שמכווצים נקבוביות. טיפול פנים נחוץ במקרה כזה. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים