מסנן קרינה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/04/2015 | 10:44 | מאת: יעל

שלום רב. קראתי שחמאת שיאה יכולה לשמש כמסנן קרינה טבעי במקום המסננים הכימיים או הפיזיקלים. רציתי לדעת איך בדיוק ניתן להשתמש בו: 1. האם צריך להוסיף לו ויטמין e 2. האם הוא אינו מבריק על העור 3. והאם ניתן למרוח אותו גם על עור הפנים. תודה רבה יעל

15/04/2015 | 20:14 | מאת: מיכל לזרוביץ

יעל ערב טוב, יש טענה שכזו לפחות לפי שימוש באפריקה כי חמאת שיאה מגנה מקרינת שמש. אינני מכירה מחקרים שכאלו ועל כן לא הייתי בונה על כך. חמאת שיאה יעילה לעור יבש מאחר ומזינה. ניתן לשלבה בתוך קרמים. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים