צמח מתאים לאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/04/2015 | 16:52 | מאת: יוסי

לד"ר מיכל לזרוביץ שלום לי יש אטופיק דרמטיטיס מגיל 15 אני מגרד בעור היום אני בן 39 שמעתי בטלויזיה בתוכנית של פרופ' רפי קרסו שמישהו שתארח שם שיש לו צמחי מרפא מבית לחם הגלילית הוא אמר שיש צמח לאטופיק דרמטיטיס אני לא שמעתי טוב איך קוראים לצמח האם את יודעת איזה צמח מתאים לאטופיק דרמטיטיס ? והאם אם אני אשתמש בצמח הזה אני לא יגרד ? תודה מראש על התשובה

15/04/2015 | 20:31 | מאת: מיכל לזרוביץ

יוסי שלום רב, יש הרבה צמחים אבל חשוב לקחת לאחר אבחון אישי כי יש לקחת בחשבון שיקולים שונים. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים