כוויה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

19/03/2015 | 10:04 | מאת: אורית

שלום, אני בת 30 ולפני חודש נכווויתי ממים חמים מאוד שנשפכו לי על הירך. יש לי כוויה גדולה מדרגה 2 ועוד כוויה קטנה מדרגה 3. טופלתי במופירוסין, סילברול ובטא-קורטן. כעת הרופא אמר לי להמשיך עוד שבוע וחצי למרוח בטא-קורטן רק על החלק שהוא מדרגה 3. המצב כרגע במקום הוא שכל האזור של הכוויה מדרגה 2 נראה ורוד בהיר (יש לי עור יחסית כהה) והמקום של הדרגה 3 עדיין בולט מעל השטח והוא בצבע סגול חזק. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות או למרוח, על מנת שצבע העור יחזור לקדמותו ולא ישארו כתמים וצלקות? תודה רבה מראש, אורית

25/03/2015 | 20:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

אורית שלום רב, הדבר דורש אבחון. מציעה לך לברר עם הרופא שהחל לטפל בך. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים