צלקות אקנה- דחוף

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

03/03/2015 | 00:05 | מאת: רותם

שלום, יש לי מעט צלקות אקנה באזור הלחיים, בהתחלה הם היו בלתי נראות כמעט עד שהתחלתי לנסות ל"רפא" אותן בעזרת טיפול כמו גלי רדיו RF ומזותרפיה אצל קוסמטיקאית מוסמכת, פשוט הזוי- נוספו רק עוד חריצים!!! ניגשתי לרופאת עור שלי דוקטור מאיה ארנבורג והיא נתנה לי את המשחה אדפרין, עד כמה משחה זו יכולה לעזור למקרה כזה? ואיך זה הגיוני שהטיפולים יצרו עוד צלקות רק במקום לטפל? ממש מתוסכלת ומצטערת שנגעתי בעור מההתחלה... תודה מראש על התגובה

04/03/2015 | 07:32 | מאת: מיכל לזרוביץ

רותם בוקר טוב, כל פצע דלקתי בעור ולא משנה אם הוא בינוני או קשה משאיר אחריו כתמים ואפילו צלקות, החומרה של הכתמים קשורה גם לנטייה הגנטית לתהליך ריפוי הפצע. לכן הפצעים של האקנה יכולים להשאיר אחריהם כתמים ו/או צלקות. מה שמאד חשוב בינתיים זה שתמנעי מנזק נוסף לעור וכמובן להימנע מחשיפה לשמש (קרם עם מקדם הגנה, משקפיים, כובע וכו'). אם ברצונך לנסות לטשטש את הכתמים באמצעות הבהרה טבעית ניתן לנסות להשתמש בתערובת ארומטית +שמנים אתריים שעושים הבהרה, וקיימת גם פורמולה ארומטית המטשטשת צלקות ומשקמת את העור (במידה ויש צלקות). בברכה, מיכל לזרוביץ N.D ד"ר לנטורופתיה ואחות מוסמכת נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

11/03/2015 | 16:00 | מאת: סיוון

איזו פורמולה והיכן ניתן להשיג? האם שמן רוז היפ גם טוב? מה עם שמן גזר?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים