צלקת מכוויה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/02/2015 | 23:45 | מאת: כוכבית

היי,עשיתי שעווה בבית(באמצעות שעווה קרה) ולאחר מכן אכלתי משהו חמוץ.ונהייתה לי כוויה בשפתיים עם גלד,לאחר שהגלד ירד נשאר כמו חתך בשפתיים(בצבע ורוד כהה)ובועה קטנה,אני נורא מפחדת שזה ישאר כצלקת כי זה ענקי ובולט ממש..מה ניתן לעשות?חשוב לציין שהמרקם של החתך הזה הוא קשה,לא כמו השפתיים שלי..יכול להיות שזה עדיין לא החלים? (הצלקת מיום שבת שעברה 31.2.2015)

11/02/2015 | 20:41 | מאת: מיכל לזרוביץ

כוכבית שלום רב, יש לאבחן זאת, לא ניתן לתת תשובה דרך הרשת. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים