מחפש פיתרון

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

11/01/2015 | 12:53 | מאת: טומי

הבנתי שפרופסיה אינה מומלצת לסובלים מבעיות לב ( תיקון מסתם בקרוב - יש לי איספיקה קשה עד בינונית במסתם מיטראלי שמאלי ) האם מינוקסי 5 מ"ל מומלץ ? ואם כן - לקצף יש פחות תופעות גירוד ואפקטיבי לא פחות ? כמו כן שאלה נוספת ? לאבחון ממה נובעת הנשירה האם עלי ללכת לרופא המתמחה בבלוטות ? ע כי יש לי בלוטה מעט נפוחה באיזור המפשעה ( אם כי לא כואבת) האם תיתכן נשירה כתוצאה מזיהום כלשהוא בגוף ? כי מבחינה גנטית אין אצלנו קרחים במשפחה

19/01/2015 | 15:00 | מאת: מיכל לזרוביץ

טומי שלום רב, פורום זה עוסק בתכשירים טבעיים ולא בתכשירים קונבנציונלים. אם ברצונך טיפול טבעי זה סיפור אחר. אז יש לאבחן ולהבין מה הגורם לסיבה של נשירת השיער ובהתאם להמליץ לך על טיפול. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים