נקודות שחורות ופצעונים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/01/2015 | 12:25 | מאת: נועה

שלום, אני בת 29 ומאז גיל ההתבגרות יש לי פצעים על הפנים אומנם בשנים האחרונות הפצעים הם יותר באזור הסנטר והם כתוצאה מנקודות שחורות שמזדהמות. עור הפנים שלי מעורב וכאשר אני מורחת קרם לחות נוצרים פצעונים קטנטנים חדשים מוגלתיים ושטחיים. מפאת הגיל אני מרגישה שעליי לתת לעור לחות כדי למנוע קמטים אולם הקרם מייצר פצעים. ניסיתי מספר סוגי קרמים טבעיים וכולם משפיעים אותו הדבר.. מה דעתך בנושא?

19/01/2015 | 14:56 | מאת: מיכל לזרוביץ

נעה שלום רב, אין באפשרותי לתת תשובה במקרה זה דרך הרשת כי יש צורך לאבחן. האם את מבצעת טיפול פנים באופן סדיר? קרם אשר מתאים לך לא על בסיס שומן איננו אמור לגרום לתופעת פצעים. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים