שערה הפוכה בעצם הזנב :(

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/01/2015 | 19:28 | מאת: ***

אז ככה לפני חצי שנה בערך עברתי ניתוח לשערה הפוכה בעצם הזנב הוא הרדים לי את המקום עשה חתך באזור הנפוח והוציא משם את כל המוגלה וההפרשות והחליט להשאיר את החתך פתוח לאחר הניתוח הוא הפנה אותי למעקב במרפאה כירוגית למשך של שלושה שבועות אני בטיפשותי לא הלכתי למעקב כי הכאבים פסקו היום לאחר חצי שנה אני חושש שזה מתחיל לחזור לי כי אני מרגיש באותו האזור של החתך אי נוחות וגם הצלקת מהניתוח (האזור המנופח שהוא חתך) התחילה שוב לגדול הכאבים הם לא אותם כאבים כמו שהיו לי אז וגם אין לי הפרשות בנתיים אני רוצה לשאול אם יש איזושהי דרך לטפל בדבר הזה ללא צורך בניתוח כי הניתוח ממש כואב (הוצאת הפד לאחר מכן וגם זריקת ההרדמה) הרופא המליץ לי על משכה וכדורים אבל אני לא בטוח שזה יעזור יש איזושהי דרך? תודה לעוזרים

19/01/2015 | 14:53 | מאת: מיכל לזרוביץ

צהריים טובים, הדבר דורש ראשית בדיקה אצל הכירורג שלך, הוא המוסמך לתת לך תשובות מה הנכון ביותר לעשות במצב הזה. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים