לי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/12/2014 | 06:08 | מאת: לי

שלום שוב ותודה על המענה ,היכן ניתן לבדוק האם יש בעור את טפיל הדמודקס (Demodex Mites) ? בנוסף לעור רגיש יבש ואדום באיזור הלחיים באיזה מוצרים מומלץ להשתמש? אני משתמשת בקרם הזנה עשיר של AVENE , ובסבון-תרחיץ פנים של דאב. האם זה בסדר? האם כדאי להשתמש בשמנים אתרים של דקלאור?(תמציות סרום) ? והאם יש תרחיץ פנים על בסיס שמן או שמכיל כמות גבוהה של לחות בשביל שלא יגרום ליובש אשמח להמלצות על תכשירים. תודה

21/12/2014 | 08:12 | מאת: מיכל לזרוביץ

לי שבוע טוב, כדאי שתגשי לרופא עור שהוא יעשה את האבחנה האם אכן מדובר באותו הטפיל שציינת דמודקס. אם אכן מדובר ברוזצאה כפי שאבחן רופא העור יש טיפול מיוחד עבור רוזצאה שאיננו מטפל רק בסימפטומים אלא בבעיה עצמה והטיפול איננו מסתכם בקרם הזנה וסבון פנים. מדוע את חושבת על דמודקס? בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

23/12/2014 | 05:14 | מאת: לי

תודה רבה שוב, אני לא מבינה ברוזציאה, ואין הרבה מידע באינטרנט בנוסף 2 רופאי עור מומחים שבדקו את העור שלי לא עזרו ולא נותנים תשובות או מידע מלבד הפחדה . גם באינטרנט ששאלתי, את הראשונה שנתת לי תשובות לעניין. אז האם כן ניתן לטפל ברוזציאה האם זה לא מחלה לכל החיים? למי עליי לפנות?

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים