נראה לי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

15/12/2014 | 01:16 | מאת: לי

שלום. בשנתיים אחרונות יש לי אודם בלחי שמאל שלא ייחסתי לו חשיבות -הופיע מלווה לפעמים בפצעונים ממש קטנטנים . יש לציין שאינני נחשפת לשמש בשנים האחרונות בכלל,לא שותה אלכוהול,ורק עושה מקלחות חמות מלוות באדים וסאונה. ששמתי לב שאחרי המקלחת האודם בלחי מופיע. לפני שבוע רופא עור אמר לי שזה רוזציאה. כעת אני מצמצמת את המקלחות החמות. והאודם כמעט עבר, אך מהפחד שקראת על רוזציאה אני מפחדת שהעור יתעבה או שיקרה משהו. יש לציין שהאדום מופיע רק בלחי שמאל. וכמעט נעלם. מה ניתן לעשות על מנת לטפל בזה שזה יעלם לגמרי ולא יחזור ? האם ניתן לטפל לגמרי ולהעלים את זה או שכל החיים צריך לשמור מהשמש ומהחום במקלחת? בנוסף אשמח להמלצות על תכשירים לשימוש כמו קרמים ותרחיצים, העור שלי יבש. ועוד שאלה קטנה , ממה זה בא הרוזציאה? איך קיבלתי את זה? תודה

15/12/2014 | 19:51 | מאת: מיכל לזרוביץ

לי שלום רב, רוזצאה יכולה להיגרם ממספר סיבות. יש לאבחן ואז לטפל. אינני יכולה לתת תשובות דרך הרשת. בנוסף, כדאי להתמקד כאן על התזונה שעשויה להקל על רוזצאה. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים