מרכז

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

26/11/2014 | 21:00 | מאת: קראין

שלום. אני בת 15.5 ויש לי התקרחות בראש. אמא שלי גילתה את זה לפני חודש אבל זה היה קטן מאוד זאת אומרת ההתקרחות וחשבתי שנטלש לי מכיוון שסירקתי את השיער חזק מידי. ואני מגלה שיום יום ההתקרחות גדלה וזה מתפשת אני ממש מפחדת ולא יודעת מה לעשות. קבענו תור לרופא עור אבל הוא ממש מאוחר עודחודש ואני מפחדת שזה יתפשט יותר. כי כבר חברות שלי רואות את זה ומעירות על כך. בבקשה תענה תודה

15/12/2014 | 19:13 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום רב. ראשית יש לעבור אבחון כדי להבין האם את סובל מחסרים מסויימים שעוזרים להקרחה. ניתן לטפל בצמחי מרפא, אך שוב מומלץ מאד לעבור אבחון. וכן יש לברר סיבות נוספןת: כגון סיבות הורמונליות, דיאטה קיצונית ועוד. אגב, האם ההקרחה החלה מעיגול קטן? בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302 פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים