גרד בקרקפת

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

01/12/2014 | 23:21 | מאת: מתן

שלום רב. א. מזה כשלוש שנים ויותר אני סובל מגרד, אדמומיות וקשקשים בקרקפת, הטיפול הרגיל לא עזר, שאלתי את הרופא על טיפול אלטרנטיבי ואמר לי שאנסה שמפו וקרם לשיער של 'סבומדיק'. רציתי לדעת מה את ממליצה בענין הזה. והאם יש אופציות נוספות של טיפול בבעיה מהשורש. ב. אני סובל מעיקצוצים (בעיקר בגב) כשהגוף שלי מתחמם קצת, (הליכה של 2 דקות בשמש קופחת, או אפילו משהו כמו הליכה של 15-20 במזג אויר קר), לדברי הרופא מדובר בבעיה מכנית בתהליך ההזעה, ואמר לי שאין לו מה לתת כדי לפתור את הבעיה רק אפשר לקחת כדורים כמו 'אריוס' כדי להפחית את הסבל. מה הרפואה הטבעית מציעה בנדון? תודה רבה.

15/12/2014 | 19:35 | מאת: מיכל לזרוביץ

מתן שלום רב, יש לאבחן ואז לטפל. אינני יכולה לתת תשובות דרך הרשת. לגבי השאלה השנייה יכול להיות כי המדובר באורטיקריה. שוב יש לאבחן. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים