יהיה לזה סוף? פצעים בפנים לגיל 27?!?

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/10/2014 | 09:13 | מאת: לינוי

טוה הסיפור שלי די ארוך.. אני בת 27 (לא נשואה וללא לידות) בשלוש שנים האחרונות החלו לצאת לי על הפנים באזור הלחיים פצעים אדומים מתחת לעור שלאט לאט הופכים למוגלתיים. ניסתי הכל: משחות של קלירקס אנטיביוטיקה מינוציקלין וכל השמות הדומים- לא עזר. בדיקות הורמונליות -הכל תקין. היית בטיפול זמן די ממושך אצל דר' סמדר שרייבר בטיפול פוטו דימני- לא עזר. אני בטיפול אצל קוסמטיקאית רפואית,לאחר כל טיפול הפנים רגועות ולאחר תקופה של חודש - חודשיים הפנים שוב מתחילות. מה ,מה לעשות??

26/10/2014 | 08:44 | מאת: מיכל לזרוביץ

לינוי שלום רב, לנטורופתיה (רפואה טבעית) יש כלים טובים ויעילים להתמודד עם אקנה (פצעי בגרות=אקנה) אשר יכולה להופיע בכל גיל. אקנה הוא סימן חיצוני (סימפטום) לחוסר איזון פנימי המתרחש בגוף. הטיפול למשל כולל התאמת צמחי מרפא אנטי דלקתיים ומאזנים. לפני הטיפול נעשה אבחון אשר מטרתו להבין מהי הסיבה לבעיה רק לאחר מכן ניתן להתאים לך טיפול. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים