הסרת זקן

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

06/10/2014 | 00:13 | מאת: חי

אם אני שומר על אורח חיים של אנטי-אייגינג מבחינה של מזון ספורט תוספי תזונה קרם הגנה וכו. לאחר שאני מסיר את הזקן במכונת גילוח (מטעמי דת) העור שלי כאילו נשחק הוא מוציא פצעים באיזור הצוואר והעור בפנים מוציא ממש טיפה קשקשת כאילו העור נשחק. ואני חושש שזה עלול לפגוע בתוצאות לטווח הרחוק. האם היית ממליץ להסיר את זקן לצמיתות בלייזר? או שאין קשר לחשש שלי שגילוח במכונה פוגע בעור הפנים.

07/10/2014 | 05:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

חי בוקר טוב, מציעה לך להתגלח עם כיוון צמיחת השיער בברכת גמר חתימה טובה טובה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים