רואקוטן ואקזמה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

09/09/2014 | 10:59 | מאת: דני

היי מיכל.אני כבר חודשיים נוטלת רואקוטן והופיעו לי על הזרועות כתמים שנראים כמו יובש..הרופא לא ראה אותי אך אמר שנשמע כמו אקזמה.האם זה כרוני ועכשיו יחזור לי כל כמה זמן?האם זה אומר שאני רגישה לרואקוטן?אולי זה בכלל מהשמש?אני ממש דואגת אשמח לתשובה

28/09/2014 | 13:32 | מאת: מיכל לזרוביץ

דני שלום רב, יש לאבחן על מנת לקבוע. האם הזרועות היו חשופות לשמש? אם כן יכןל להיות כי זוהי תגובה לחשיפה. אינני יכולה לתת לך תשובה דרך האינטרנט. יובש הוא אחד מתופעות הלוואי של רואקוטן. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים