דיקור פנים או דיקור קוסמטי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

07/09/2014 | 10:29 | מאת: יעל

מיכל שלום, למה זה יעיל? אני בחורה בת 38 האם זה מתאים? תודה לך

07/09/2014 | 10:48 | מאת: מיכל לזרוביץ

יעל שלום רב, הדיקור הקוסמטי יכול לטפל בבעיות עור שונות (קוסמטיות ושאינן קוסמטיות); כגון אקנה, עגולים שחורים תחת העיניים, אקזמה, קופרוז ועוד. הדיקור הקוסמטי משפר את זרימת הדם לאזורים הנגועים וכך עשוי לרפאם. כנ"ל גבי קמטים קיימים, הדיקור גורם לזרימת דם טובה יותר בנקודות הדיקור שבפנים וגירוי קטן מתחת העור דבר העוזר בהפחתת הקמטים. המדובר בטכניקה לא פולשנית ויש לו יתרונות על פני הזרקות בוטוקס למיניהם וחומצות שונות. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית www.ginko-natural.com [email protected] 054-6499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים