פצעים מוזרים שחוזרים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

29/08/2014 | 22:10 | מאת: zohar

היי, נחשפתי לשמש וגופי הפך כהה (גופי מכיר את השמש), בערב גירד לי הגוף ויום אחרי יצאו לי פצעים מוזרים בבטן בגב ובחזה(חלקם עם "ראש" , חלקם פשוט אדומים) הפצעים עברו וכעבור שבועיים הלכתי לים. למחורת הפצעים הופיעו שוב . וכן הלאה לפעם השלישית הלכתי לרופא עור שלא ידע כיצד לאבחן ולהבין מה מקור הפצעים ונתן לי משכה אנטיביוטית כדי שהפצעים יעברו. אני לא יודעת מה מקור היווצרותם של הפצעים אבל יש לי הרגשה שזה מהשמש. אשמח לשמוע אם נתקלתם במקרים דומים וממה זה יכול להיות . תודה רבה!

07/09/2014 | 10:37 | מאת: מיכל לזרוביץ

זוהר בוקר טוב, צריך לאבחן ולראות באופן בלתי אמצעי ולא ברשת. יכול להיות כי המדובר באורטיקריה. במידה ותהיי מעוניינת בטיפול טבעי אשר יעזור למנוע את התופעה גם בעתיד וכמובן לטפל בבעיה גם כשהיא קיימת את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים