ניזורל קרם

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/08/2014 | 21:33 | מאת: ישראל

קבלתי מרופא עור מומחה ניזורל קרם לפטריות במפסעה.האם זה משפיע ועוזר ?

25/08/2014 | 06:41 | מאת: מיכל לזרוביץ

ישראל שלום רב, אני אישית מעדיפה תכשיר טבעי אנטי פטרייתי, זהו גם מהות פורום זה. יחד עם זאת ניזורל הוא תכשיר אנטי פטרייתי רחב טווח, מיועד לטיפול מקומי בזיהומים פטריתיים. במידה ותהיה מעוניין בטיפול טבעי אשר יעזור למנוע את התופעה גם בעתיד וכמובן לטפל בפטרת גם כשהיא קיימת אתה מוזמן ליצור קשר. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים