דעות על מרכיבים וחברות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/08/2014 | 20:24 | מאת: sigal

היי האם שמעת על חברת אמיננס והאם יודעת אם היא לא שמה הרבה כימיקלים שהדעות עליהם חלוקות?. מחפשת פילינג אינזימתי זה מה שהומלץ לי.גרגירים לא נעים לי ניסיתי גם טבעי משמש, פשטן מאוד עדין תודה.

25/08/2014 | 06:49 | מאת: מיכל לזרוביץ

סיגל בוקר טוב, יש הרבה מאד חברות, באופן עקרוני את יכולה לראות האם המרכיבים כוללים SLS, ani nhbrkh, פרבנים ועוד. יש סוגי פילינג אחרים מאד טבעיים שאת יכולה לנסות. משמש ופשתן הם יותר גסים. אם את מעוניינת אשמח לסייע לך. בברכה, מיכל לזרוביץ, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים